Πολιτική Επιστροφών

Silver And More

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ & ΑΚΥΡΩΣΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ

Μπορείτε να επιστρέψετε την παραγγελία σας ή μέρος αυτής και να ζητήσετε την αντικατάστασή της (ή την επιστροφή των χρημάτων σας), μέσα σε 15 εργάσιμες μέρες από την ημερομηνία παραλαβής.

Βασική προϋπόθεση για να γίνει δεκτή η επιστροφή είναι, το προιόν να βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση και συσκευασία, πλήρη και χωρίς φθορές. (Εξαίρεση αποτελούν όλα τα  προϊόντα που ανήκουν στην κατηγορία Piercing καθώς επίσης και όλα τα προϊόντα στην κατηγορία Σκουλαρίκια. Αυτό γιατί έρχονται σε άμεση επαφή με τα χείλη και το στόμα, τον αφαλό και την μύτη και αυτί και δεν επιστέφονται για λόγους υγιεινής). Επίσης εξαίρεση αποτελούν προϊόντα που κατασκευάστηκαν μόνο για εσάς μετά απο ειδική παραγγελιά και διαφέρουν απο τα βασικά μας προϊόντα κατάλογου(Παράδειγμα τέτοιας περίπτωσης είναι κολιέ με όνομα ή μονογράμα που ζητήσατε κατα την παραγγελία σας να κατασκευασουμε).  

Τέλος κατά την επιστροφή της παραγγελίας πρέπει στο δέμα να συμπεριλαμβάνονται όλα τα συνοδευτικά έγγραφα. ( Απόδειξη ή τιμολόγιο) με το οποίο έγινε η αγορά. 

Σε περίπτωση που το προϊόν είναι διαφορετικό από αυτό που παραγγείλατε ή ελαττωματικό, τότε τα μεταφορικά έξοδα της επιστροφής καλύπτονται από εμάς. Η επιστροφή θα πρέπει να γίνει με ACS courier ή γενική ταχυδρομική , μετά από συνεννόηση με το κατάστημα στο 2241022906 ή με email στο sales@silverandmore.gr 

Σε διαφορετική περίπτωση τα μεταφορικά επιβαρύνουν τον πελάτη. 

Σε περίπτωση επιστροφής χρημάτων επικοινωνήστε με το κατάστημα και μας δίνεται τραπεζικό  λογαριασμό για να κατατεθεί το ποσό.

Για όλες τις περιπτώσεις , πριν την επιστροφή θα πρέπει πρώτα να επικοινωνήσετε με έναν εκπρόσωπο  της εταιρίας μας στο τηλ 22410 22906   ή   στέλνοντας    email στο   sales@silverandmore.gr

Η δυνατότητα ακύρωσης ισχύει μόνο στην περίπτωση που η παραγγελία σας δεν έχει ήδη αποσταλεί.

Οι παραγγελίες αποστέλλονται εντός 2  εργάσιμων ημερών .

Σε περίπτωση που υπάρξει καθυστέρηση  αποστολής ενημερώνεστε με  email ή τηλεφωνικός.

 

"Silver And More" "?????? 44, 85100 ?????" "Sales@silverandmore.gr" "???: +30 22410 22906"